Palvelut

Suvanto® on palvelu, joka perustuu asukkaan huomaamattomaan jatkuvasti tehtävään automaattiseen havainnointiin ja oppivaan analytiikkaan. Palvelu voidaan ottaa käyttöön käytännössä missä tahansa kotiympäristössä, sillä se ei aseta kohteelle erityisvaatimuksia eikä vaadi kohteessa muutostöitä. Riittää, kun kohteesta löytyy yksi verkkovirtapistorasia, johon voidaan kytkeä paikallisen havainnointijärjestelmän keskusyksikkö. Kaikki muut laiteyksiköt toimivat langattomasti. Palvelun ytimessä on tilannetiedon tuottaminen asukkaan hoitajille ja omaisille. Tilannetieto ja poikkeamista tuotettavat hälytykset ovat aina saatavissa hoitajan ja omaisen älypuhelimessa.

Suvanto® Mukana Suvanto® Mukana - käyttäjäkokemuksia Suvanto® Kotona Suvanto® Kotona - arjen turvana
     

 

Lisätietoa Suvanto® Care -palvelusta sähköpostilla info@suvantocare.fi tai puhelimitse 040 6533 222

 

Suvanto® Care

Suvanto® Care on ylläpito- ja hallintakäyttöliittymä, josta voidaan seurata havainnoinnin yleiskuvaa, hälytyksiä ja muita huomioita sekä ylläpitää järjestelmän hälytysrajoja. Hälytykset ja tilannetieto voidaan ohjata automaattisesti myös olemassaolevaan toiminnanohjaus- tai hälytyskeskusjärjestelmään. Suvanto® Care -palveluun voidaan liittää erikseen tai yhdessä Suvanto® Kotona sekä Suvanto® Mukana kokonaisuudet.

 

Suvanto® Kotona

Langattomat havaintoyksiköt havainnoivat henkilön aktiivisuutta ja arkipäivän tapahtumia sekä seuraavat huoneiston olosuhteiden muutoksia. Järjestelmä havaitsee automaattisesti olennaiset poikkeamat vuorokausi- ja leporytmeissä ja tavanomaisessa käyttäytymisessä ja hälyttää muutoksista tarvittaessa hoitajalle tai omaiselle. Tilannetta ja hälytyksiä voi tarvittaessa seurata myös Suvanto®-mobiilisovelluksesta. Järjestelmä huolehtii itse itsestään ja toimii jopa sähkökatkojen aikana.

Suvanto® Mukana

Joka paikassa matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella toimiva paikannuslaite, jossa on 2-suuntainen puhelinyhteystoiminto sekä automaattinen kaatumisen tunnistus. Laitteen akun kesto yhdellä latauksella on jopa 2 viikkoa ja järjestelmä hälyttää myös laitteen lataustarpeesta. Tilannetta ja hälytyksiä voi tarvittaessa seurata myös Suvanto®-mobiilisovelluksesta.

Finnish