Älykkäitä langattomia ratkaisuja

Toteutamme älykkäitä langattomia sensoriverkkoja hyödyntäviä ratkaisuja ihmisten avuksi. Langattomat ratkaisumme on toteutettavissa helposti lähes mihin tahansa kohteeseen eikä kohteelta useimmiten vaadita lainkaan perinteisiä kaapelointeja eikä kiinteitä verkkoyhteyksiä. Helppokäyttöiset ratkaisumme myös huolehtivat itse itsestään sen sijaan, että toisivat vaatimuksia käyttäjälle.

Intelles Informatica

Suvanto® Kotona

Suvanto® Kotona on Intellesin luoma kotihoivakonsepti, jonka avulla kotona asuvan ikäihmisen hoitajat sekä omaiset tietävät tarkalleen, jos jotain poikkeavaa tapahtuu. Suvanto® on kattava palvelu, joka tarjoaa laajasti tosiaikaista tietoa henkilön hyvinvoinnista.

 


Helppo käyttöönotto

Asiantuntijamme arvioi kohteen laitetarpeen. Tarvekartoituksen ja suunnittelun jälkeen valtuutettu asentaja asentaa laitteet ja palvelun käyttö voi alkaa. Asukkaalta tai asunnon omistajalta ei vaadita mitään toimenpiteitä.

Jatkuva analysointi

Langattomien havaintoyksiköiden havaintoja analysoidaan jatkuvasti palvelimillamme. Kaikessa havainnoinnissa kiinnitetään erityistä huomiota yksityisyydensuojaan. Kaikki järjestelmän sisäinen tiedonsiirto tapahtuu vahvasti salattuna.

Välitön raportointi

Hoitajat saavat välittömästi tiedon poikkeavasta käyttäytymisestä ja voivat seurata yleistilannetta joko kootusti hallintakäyttöliittymästä tai helposti mukana kulkevasta mobiilikäyttöliittymästä.

Toimii kaikkialla

Suvanto® Kotona pitää huolen, että ikäihminen voi asua turvallisesti kotona. Suvanto® Mukana kulkee tarvittaessa mukana kaikkialla ja mahdollistaa puheyhteyden muodostamisen helposti vaikka oltaisiin kaukanakin kotoa.

"Maailma on vaarallinen paikka, ei vain niiden vuoksi jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä, eivätkä tee mitään."

Albert Einstein